Hvem er vi

I 2008 da hele lånemarkedet rykkede sig fra kun at være banker og realinstitutter til også at være 3. parts låneformidlere, besluttede vi os for at gøre det lidt mere overskueligt og gennemsigtigt at finde den rette låneudbyder. Der var mange misforståelser mht. renter, ÅOP osv. Og mange oplevede at de endte med at betale meget højere renter og gebyrer end de først var blevet anvist. Vi gik derfor i gang med at undersøge de forskellige muligheder der fandtes for at låne penge online og hvilke informationer der var behov for at blive oplyst om. Efter 6 måneders research og systemudvikling var vi endelig klar med en nem og overskuelig sammenlignings tabel.

Det hele virker meget simpelt og det var netop det som var vores ønske. Det skal være nemt, hurtigt og ikke mindst sikkert at ansøge om at låne penge online.

Vi arbejder stadig konstant på at forbedre og finde flere og bedre muligheder for at ansøge om et lån online, og vi er altid interesseret i at høre din mening for hvad du mener vi kan gøre bedre.

Så giv os endelig noget ros eller ris.

Du kan komme altid kontakte os